Ingang Cultuurhuis

Locatie

Het Cultuurhuis bevindt zich aan de Bovendonk 111 in de wijk Langdonk in de gemeente Roosendaal.
Het gebouw biedt onderdak aan verenigingen en organisaties die vallen onder de gemeentelijke definitie van “Cultuur”. Hieronder worden verstaan verenigingen en organisaties op het gebied van:
– Cultureel erfgoed
– Folklore
– Hedendaagse kunst

Bereikbaarheid

Met de fiets en de personenauto is het Cultuurhuis te bereiken via de Burgemeester Schneiderlaan en de Bovendonk.

Met het openbaar vervoer is het Cultuurhuis ook bereikbaar. In de zijbalk kunt u uw reis met het openbaar vervoer zelf plannen.

Stallen fietsen en parkeren auto’s

Voor fietsers is achter het gebouw een grote overdekte stalling aanwezig. Deze is te bereiken door, vanaf de inrit van het Cultuurhuis, links voor het gebouw langs te fietsen. Het is niet toegestaan fietsen te stallen bij de ingang.

Voor mindervaliden zijn op het voorterrein van het Cultuurhuis 6 parkeerplaatsen aanwezig. Daarnaast is er ruimte voor een personenbusje om mensen die slecht ter been zijn bij de ingang af te zetten.

Voor de overige personenauto’s zijn op het achterterrein 60 parkeerplaatsen aanwezig. Deze zijn te bereiken door, vanaf de inrit van het Cultuurhuis, links voor het gebouw langs te rijden. De parkeergelegenheid moet verlaten worden via de poort op het achterterrein (eenrichtingverkeer). Vervolgens kan over een half verhard pad naar de Bovendonk worden gereden.

Beheer

Het Cultuurhuis is eigendom van de gemeente en wordt namens hen beheerd door een stichting.
De stichting is verantwoordelijk voor de exploitatie en verhuur van zalen en lokalen in het gebouw.
Voor het dagelijks beheer heeft de stichting een huismeester aangesteld. Hij is het aanspreekpunt voor de vaste gebruikers en de incidentele huurders in het gebouw.
Ondanks aanwezigheid van de huismeester kan de voordeur gesloten zijn. Door even aan te bellen, komt hij die openen. Wel kan dat soms even duren als de huismeester in het gebouw aan het werk is.

De huismeester is niet fulltime aanwezig. Hij is wel altijd telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0165 224146 (dit nummer wordt zo nodig doorgeschakeld) of via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier huismeester (klik hier)
reCAPTCHA is required.